Kontakt

Spørgsmål ???..


Har du kommentarer eller ideer, så send endelig en mail til Ulrik@marklin4me.dk

Blank skærm på Märklin CS3 plus

Stor var glæden da Märklins CS3 plus blev hentet, og spændingen var stor, da den skulle pakkes ud. Den korte intro til vejledningen blev fundet frem og her kunne jeg læse at den rigtige kunne downloades på Märklins hjemmeside.

Peter og jeg tog backup af data på CS2, fik lukket den ned og så installeret CS3. Under opstart ville vi gendanne CS2 databasen, på den nye CS3 plus, jævnfør vejledningen. Men……………

blank-skaerm
Noget gik galt – eller var vi for utålmodige, det skal være usagt. Men sum og sumarum, vi fik sat CS3 op til dansk og fik sat USB-stikket i og ville gendanne og her blev CS3 stående.  Hvid skærm….

Vi prøvede at genstarte – tage strømmen – og forsøgte at komme godt rundt i menuerne, men lige meget hjalp det. Vi kunne gå i indstillinger på ny, men kunne se at CS3 ikke var fremhævet, men forblev “grå”.  Se billede herunder

cs3-i-graa

 

 

Vi prøvede som sagt en masse ting, kiggede på ny i vejledningen. Desværre var der ikke megen hjælp at hente.

Dog fandt vi ud af at der er hjælp at hente – noget som ikke står i manualen – men som kan  være rar at vide – når alt andet fejler.

Det store tip : 

Vi tilsluttede CS3plus til Internettet for at få en opdatering. 

Herefter trykkede vi venstre drejeknap ned sammen med Stop tasten i en lidt længere periode. Så kommer menuen update frem igen og man kan udføre opdateringen.  

(Tryk venstredrejeknap + Stoptasten ned og hold dem nede i min. 5 sekunder)

 Vupti – en glad togfører – som havde kontakt til CS3 plus igen.

 

Jeg handler altid hos