Kontakt

Spørgsmål ???..


Har du kommentarer eller ideer, så send endelig en mail til Ulrik@marklin4me.dk

Digitalisering af analog sportavle

Som altid, findes der mange muligheder for at køre med sin modeljernbane. Nogle kører analogt, nogle kører digitalt. Selv inde for disse to kategorier, findes der flere muligheder.
Jeg havde helt fra start besluttet mig at de skulle være analoge sportavler, for det var mig der skulle køre med de enkelte tog og stille sporskifterne. Teknologien udvikler sig og jeg må indrømme at da, jeg fik lavet en “automatisk” skyggebanegård, så var jeg solgt. No skulle der være mulighed for lidt mere “automatisk” kørsel. Men jeg ville gerne bevare muligheden for at anvende mine sportavler. Jeg fik lavet en løsning, hvor både M83 MFX dekodere, S88 kontakter bliver anvendt og hvor der laves hændelser på CS3/CS2. Dette bevirker at jeg nu kan anvende de analog sportavler digitalt 🙂
Her et kik under Erikstrup station analog sportavle: 

og her et link til digitaliseringen af Christiansby sportavle: KLIK Her

Jeg handler altid hos