Kontakt

Spørgsmål ???..


Har du kommentarer eller ideer, så send endelig en mail til Ulrik@marklin4me.dk

Lux hjulrenser anlæg 9301

En af julens gaver bragte dette anlæg til min bane Lux 9301. Der kommer snart lidt mere nyt omkring installation og igangsætningen af anlægget på denne hjemmeside.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Der er nu sket lidt mere siden sidst. Diverse forum er gennemgået, for jeg vil gerne have den digitaliseret og tilsluttet min CS3 og styre den derfra. Jeg er kommet frem til at der kommer en Märklin FX dekoder på.

Märklin C-skinne tilkobling er kommet på. Har dog som det kan ses, valgt at lave den ene side selv, da der ikke findes en som lige passede efter en 5100 M-skinne. Jeg har ligeledes, som det kan ses på billedet,  tilskåret noget flamingo, så hjulrenseren kommer op i normal højde.

 

 

Jeg handler altid hos