Kontakt

Spørgsmål ???..


Har du kommentarer eller ideer, så send endelig en mail til Ulrik@marklin4me.dk

Ny Märklin Insider Stammtisch – MIST-Zealand

Ny insiderklub i Danmark

MIST-ZEALAND er nu en realitet. Tirsdag den 10. april 2018, kl. 18.30 mødtes 30 Märklinvenner for første gang for at stifte en stammtisch. At deltagelsen var så stor var en yderst positiv overraskelse.

Efter en kort velkomst ved Ulrik R. Thomsen, præsenterede alle deltagerne sig selv. Her var det glædeligt at konstatere at bredden var stor – fra personer som har haft tog helt fra barndommen og til folk som var startet op med denne hobby for 6 måneder siden.

Alle er enige om at det er en fordel at vi er så for skellige og at der skal være plads til alle, uanset niveau.  

Efter alle havde præsenteret sig selv fandt vi i fællesskab vores navn nemlig: MIST-Zealand. Så var vi i gang 🙂

Det første foredrag som blev afholdt af Peter Topp Engelsted Jonasen  (Digitaltog.dk) omhandlede flere generationer af Märklin’s digitale styresystemer – fra 6021 til CS 3plus alle sat sammen, så vi kunne se det i praksis bagefter.

Der var en god dialog  og rammerne var perfekte, tilbagemeldingerne har været at yderst positive og ved at se på deltagelsen, kan det konstateres at dette MIST, blev stiftet det rette sted op på rette tidspunkt. Vi har deltagere fra Holbæk, Næstved, Nykøbing Sjælland, Allerød, Greve med mere,  spredt ud på Sjælland, deraf navnet : MIST-Zealand.

Kontakt til Mist-Zealand kan ske til Ulrik@marklin4me.dk  Alternativt via http://www.Mist-zealand.dk

Jeg handler altid hos