Kontakt

Spørgsmål ???..


Har du kommentarer eller ideer, så send endelig en mail til Ulrik@marklin4me.dk

Stemningsbillede fra den netop overstået DMJU messe.

Forud for messen var foregået et stor stykke arbejde. Møder med Taastrup Idrætscenter, opmåling af hallerne, godkendelse af flugtveje, kontakt til borgmester Michael Ziegler, skaffe hjælpere fra lokale idrætsforeninger, ophængning af plakater og m.m.

Jeg blev involveret, grundet pladsmanglen i Køge i 2017 og foreslog derfor til DMJU’s bestyrelse at de skulle prøve at kigge på Taastrup Idrætscenter, her var plads nok. Det gjorde Jan Ole og Frank, formand og næstformand – og så blev der indgået en aftale.

Dette betød at jeg følte at jeg måtte involvere mig i projektet, for det er virkeligt et projekt – at skulle lave en udstilling i den størrelse. Mange mange timers arbejde lå forud.

MIST-ZEALAND medlemmer som mødtes på Märklin’s stand

Jeg handler altid hos